Liki vuosi edellisestä postauksesta. Vuoden aikana on tapahtunut paljon henkilökohtaisen elämän saralla, ja toki myös tällä hetkellä maailmaa kurittavalla koronapandemialla on ollut vaikutuksensa. Mutta ei siitä sen enempää.

Mitä on muuttunut? Pankkivelka on ainakin lyhentynyt huomattavasti. Taisin reilu vuosi sitten mainita, että yritän saada koko summan (2000€ + rapeat) maksettua kesään 2020 mennessä. Ilokseni voin todeta, että vaikka arvio menee parilla-kolmella kuukaudella yli, niin tuosta lainamäärästä on enää maksettavana noin 370 euroa. Sen jälkeen voin viimein kuitata pelivelat maksetuiksi ja jättää tuon osan elämästäni taakse.

Entä pelaamattomuus? Ei ole mennyt aivan puhtailla papereilla. Joitakin dippauksia on tapahtunut silloin ja tällöin, mutta tärkeintä on se, etten ole millään näillä kerroilla päästänyt itseäni uppoamaan liian syvälle. Toki parasta olisi, että näitä ratkeamisia ei tapahtuisi lainkaan ja siihen pyrinkin edelleen. Tämä on ollut pitkä prosessi ja pidempi, kuin olisin voinut alkuun kuvitella, mutta jokainen pelaamaton päivä on silti kotiinpäin.

Parasta on myös ollut se, että rahat ovat riittäneet menoihin ja jopa säästötilitkin näyttävät ihan kohtuullisilta. Ja tilanne paranee vielä sitten, kun pankkilaina on maksettu pois ja käteen jää vielä isompi siivu palkasta kuin aiemmin.

Jatko näyttää siis erittäin hyvältä!

- ExPeluri